viernes, 30 de mayo de 2008

Tourism Offices Worldwide Directory

Un recurso muy interesante que utilizamos al preparar los viajes son las Oficinas de Turismo de los diferentes paises.

Lo que nosotros hacemos normalmente es enviarles un mail (siempre con cierta antelación) pidiéndoles mapas y documentación de lo que queremos visitar. Es un modo de obtener información buena, bonita y barata, y además, no me direis que no hace ilusión encontrarse un gran sobre lleno de estas cosas en el buzón de casa!

Para conocer cual es la Oficina de Turismo de un país, nada mejor que acceder a la web de Tourism Offices Worldwide Directory. Es un directorio donde podreis encontrar todos los puntos de contacto de las oficinas de todos los paises de mundo!

3 comentarios:

Iris dijo...

Ostres, quina bona idea... I de debó us ho envien a casa? Nosaltres el que fem és anar a l'Oficina quan ja hi som, però no sabia que es podia fer així... ho provarem. Gràcies!

Jordi dijo...

Hola Iris!

Doncs nosaltres fa molts anys que ho fem i sempre ens ha funcionat força bé!

Només amb països més "extranys" no ens han enviat res... però jo et diria que un 90% dels països t'envia folletons, mapes, guies d'hotels, etc...

L'únic és que alguns van relativament ràpids (normalment els que tenen oficina a frança, anglaterra, alemania o holanda) i d'altres triguen 2 o 3 setmanes!

Val la pena, perquè no és cap esfor´i en canvi reps moltes coses ;)

Gemma dijo...

Una idea genial!!!!!!!!!!
Moltes gràcies per la info. A més, la il·lusió de rebre aquest sobre immens segur que és enorme, a aprt que ja comences a fer ambient imaginant el viatge...
Avui mateix faré algunes investigacions, que nosaltres també ja estem preparant les vacances d'estiu... tot i que més discretes que els vostres viatges (que vaya tela! ;))