sábado, 7 de junio de 2008

Lost in Hawaii


Nosotros también hemos caído en la magia de "LOST", la serie. Somos serie-adictos, hay que reconocerlo. Empezamos con House y Anatomía de Grey, que veíamos semana a semana, hasta que a la vuelta del viaje del año pasado y con unos días de tranquilidad, empezamos a verlas del tirón, a diario...y entonces SI que engancha ;)

Seguimos con Seis Grados, Roma, The nine, Heroes, Prision Break...geniales...hasta que hemos llegado a Lost, que nos tiene absolutamente perdidos!

Y lo mejor, esta semana hemos descubierto que la serie se rueda en Hawaii!!! Existe una web donde muestran dónde se han tomado las escenas de cada temporada capitulo por capítulo...esto no tiene precio! La isla elegida para el rodaje ha sido Oahu (la conoceréis por su capital Honolulu y la famosa playa de Waikiki), sobretodo en el sur y este, pero también en las playas del norte. Incluso han trazado un tour que puedes hacer por tu cuenta visitando los lugares utilizados.

Algunas imágenes tomadas en la isla:

Waimea Valley Falls

Kawela Bay (Banyan trees)

Papa'iloa Beach -(Survivors' Camp)

Papa'iloa Beach (grave)

El objetivo está claro: ver a Sawyer, quiero decir, verlos rodando in situ ;)

4 comentarios:

Irisibula dijo...

Ai Anna, Anna... que se't veu el llautó!!! Des de fa molt temps estic completament enamorada de Hawaii i des que segueixo Perdidos les ganes per anar-hi s'han triplicat! Tampoc hem d'oblidar una gran sèrie que es va rodar a Hawaii: Los vigilantes de la playa en Hawaii!!! Ja, ja!

Anónimo dijo...

Hola nois, fa temps que us visito sovint al kiwi blau i us he de felicitar per la iniciativa que heu tingut en parir aquest nou blog tan interessant.

Per cert, us volía fer una consulta:
El meu xicot i jo fa temps que volem fer un viatjet diferent.
Serà el primer viatje que fem junts i per això volem que sigui especial. Aquests llocs pinten molt bé, i ganes de viatjar no ens en falten, però anem molt perduts.

Ens podríeu donar un cop de mà quan ens decidim?? i si no voleu no em contesteu, però aquests viatjes deuen valer una pasta no???

Ho dic per anar estalviant......

Gràcies, enhorabona i fins aviat!!

Francina d´Esplugues.

Anna dijo...

Hola Francina! Ens alegra molt que t'agradin els nostres blogs!

De viatges d'hi ha de molts tipus, cars, barats, llargs, curts, llunyans o propers. Tot depèn d'aquestes variables i de lo aventurers que sigueu, ja que hi ha gent que no s'atreveix a viatjar pel seu compte i d'altres que els agrada que els ho muntin tot. El bitllet d'avió és el que més acostuma a encarir. D'idees en tenim MOLTES, però depèn de cadascú. Els viatges que hem fet no són baratos, però tenint en compte els dies i les activitats, tampoc són cars (menys el de l'Àfrica, del que encara no hem parlat). Roma, per exemple, ens va agradar molt, tot i que està ple ple ple de turistes, i és romanticot. A Cuba ens fa molta ilu anar, ja que hi ha una barreja de cultura i pasiatge que pot ser molt interessant...EEUU és una passada, les ciutats i la natura, la costa oest és espectacular i el dolar està tiradíssim! Islàndia, com no, és molt guapo...a Dublin s'hi està molt bé, hi fan molts concerts i els voltants són preciosos...Àustria...Nova Zelanda no és car (a part del bitllet d'avió), i és preciós. Costa Rica té un preu força bo i és divertidíssim. Vietnam és molt recomanable si mai heu estat a l'Àsia, i hauríeu de parar a Bangkok a Tailàndia. Suposo que t'he liat encara més. Pots esciure'm al mail anna.olive@gmail.com si vols que ho comentem!

una abraçada!!

Anónimo dijo...

Anna, moltísimes gràcies per la teva informació i amabilitat.

Sou molt afortunats de poguer conèixer tants llocs i tots tan diferents.

T´he de dir que jo sóc molt aventurera, però el meu xicot no tant així que haurem de buscar alguna cosa que s´adapti a tots dos.

Si no et fa res, contactaré amb tú al e-mail que m´has facilitat i preparem alguna cosa conjuntament.

Moltísimes gràcies de nou i espero poder seguir gaudint durant molt de temps de les vostres experiencies viatjeres i culinaries.

Un petonet!!!

Francina i Ricard.